We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Accidents

by Saïm

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €5 EUR  or more

   

 • Full Digital Discography

  Get all 24 Bubota Discos releases available on Bandcamp and save 70%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Fràgil, Quart creixent, Paradís, Salsa agredolça, Vellut i purpurina, Vida grisa, Disc estrella, Fill, and 16 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €25.20 EUR or more (70% OFF)

   

 • CD
  Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Accidents via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

 • Vinil
  Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Accidents via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

1.
Ressort 02:07
EXPERT EN L'ART D'ARRIBAR TARD, SEMPRE TENC ELS DITS CREUATS DE SEGONA MÀ, T'HO PUC EXPLICAR MOS INVENTAM ALLÒ QUE NO HA PASSAT I ARA QUE JA NO HI SOM HI VOLDRÍEM SER AMB TOTA LA SORT D'AQUEST TEMPS MORT QUE NO AVANÇA, QUE NO PERDONA QUE NO AMAGA QUE ESTÀ TOT PER FER. DISSORT.
2.
Octubre 03:04
TENS EL COS MIG ENTERRAT, TE QUEDA UN 5% DE CEL. S'AIRE S'ATURA. QUE SIGUI JA DEMÀ I OBLIDIS ES MEU NOM. UN CRIT CAP ENDINS QUE NO ANAM CAP ENLLOC. DILATANT ELTEMPS EN CÀMERA LENTA MANS QUE CERQUEN ALTRES MANS MANS QUE NO JUGUEN COM ABANS I PASSARÀ L'OCTUBRE SENSE PRESSA I PASSARÀ L'OCTUBRE SENSE PRESSA FRÀGIL I OFEGAT CERC EL MILLOR FINAL MANS QUE CERQUEN ALTRES MANS MANS QUE NO JUGUEN COM ABANS I PASSARÀ L'OCTUBRE SENSE PRESSA I PASSARÀ L'OCTUBRE SENSE PRESSA SENSE PRESSA SENSE PRESSA ANIREM ANANT.
3.
A ple sol 04:28
PLOREN LES GOTERES DAMUNT L'ESCURADA D'AHIR. MOS CAUEN LES PARETS DE LA MEMÒRIA, AMB ELS RECORDS ENVASATS AL BUIT. DE SOBTE TE GIRES, I VEUS QUE S'HA FET FOSC, A PLE SOL ACUMULAM CARTES TANCADES I DIARIS RELLEGITS VESSEN LES GOTES. I REGALIMEN LES COPES DELS PARAIGÜES OBLIDATS. ELS HIVERNS SÓN PUNTUALS. DE SOBTE TE GIRES I VEUS QUE S'HA FET FOSC, JA S'HA FET FOSC DE SOBTE COMENCES DE NOU QUAN S'HA FET FOSC, A PLE SOL ENCARA NO 5 MINUTS MÉS NO ME DESPERTIS 5 MINUTS MÉS SOMIES MÉS QUE JO.
4.
Saliva 02:33
OBR ELS ULLS DINS EL COS NU NO ENTENC EL TEMPS DE TANTES HORES COSINT FERIDE D'UN PENTURA ABSTRACTE NO NOT EL TACTE... SALES D'ESPERA ON CERCAM MIRACLES TAN ESCAMPATS I CAP DINS LES MANS SERÀ UNA FESTA SERÀ UNA FESTA DE FI DE PÈRDUA I NO TENDREM POR AL MAL TEMPS POSAM BONA CARA A RECER AL PUNT INTERMEDI DE LES TRAGÈDIES I LES COMÈDIES QUE VENDRAN I QUE SE N'ANIRAN SABREM GUANYAR? SAPS CAP A ON ANAM? EL MON SE COMPON I TANCAM EL DOL I TU TE DESCOMPONS?
5.
FX 03:39
SENTS - EL PES DEL TEMPS - QUAN FAS VOLTERES I PASSEN TRENS QUE VAN SENSE FRENS SES FESOMIES QUE MIREN I NO S'ATUREN, CAP A CULS DE SAC . COM DISTINGIR DOS DIES IGUALS? SOBREVIUREM ALS ACCIDENTS SEREM PACIENTS ALS PRESSENTIMENTS D'UN DEMÀ EN PASSAT SURTS – I ENTRES LLUM QUAN VEUS ELS NINS QUE RIUEN I JUGUEN, I MUDEN LES PELLS DANCES I MUDANCES, DESCAFEINATS I CALAIXOS PLENS, QUIN ÉS EL MEU PAPER? COM DISTINGIR DOS DIES IGUALS? MOS CONEIXEM PER ACCIDENT JUNTAM FRAGMENTS I CONSENTIMENTS PER FER-NOS MAL. A POC A POC FINALS, TAN INCOMPLETS QUE SÓN ETERNS COM AQUEST CEL EN MOVIMENT QUE HEM MALGASTAT. I JO... EN PASSAT.
6.
Nocaut 03:18
SOMRIURES. VERTICALS PERDS SES CLAUS. AFIRMES SORT. TOT PAREIX NOU. SOMRIURES INCOMPLETS PERDS SES DENTS (AIXÒ) SÓN DRAMES. NO MOS VEUS? NO SOM RES. DORMIM, MORIM RECORDA: XERRÀVEM, ERRÀVEM TOT SOLS SOM LLIURES SOMRIENTS CREC QUE NO SOM RES. I HO TENIM TOT. DORMIM, MORIM. RECORDA: XERRÀVEM, ERRÀVEM TOT SOLS. DORMIM, MORIM. RECORDA. XERRÀVEM, ERRÀVEM TOT SOLS.
7.
Set 03:15
8.
Tangències 03:20
JA FA MOLT DE TEMPS D'ALLÒ, DE QUAN CRIDÀVEM I MOS PENSÀVEM QUE MOS SENTIEN ARA GIRAM, MOS ORBITAM, PER SI MOS TROBAM PERÒ SOM PARAL·LELS AMB TOTS ELS ANHELS TANGÈNCIES TAN LLUNY TANGÈNCIES TAN LLUNY TAN LLUNY JA NO FINGIREM MAI MÉS DINS AQUEST UNIVERS DE MIRADES QUE SE CREUEN I D'AMORS GEOMÈTRICS ENVELLINT EN SINCRONIA, VEUREM EL MÓN DE PROP I MOS FAREM GRANS PERÒ SOM PARAL·LELS AMB TOTS ELS ANHELS TANGÈNCIES TAN LLUNY TANGÈNCIES TAN LLUNY TAN LLUNY

about

Hi ha alguna cosa heroica en el naufragi. I sí, sona contradictori però és així: la derrota o t'enfonsa o et fa inflar el pit, aixecar el cap, mirar la vida cara a cara i tirar pel dret. Els accidents et fan fort, cop a cop i hòstia a hòstia.
Hi ha molt d'això en el nou miniLP de Saïm, el seu debut per a Bubota Discos i la confirmació de totes les virtuts que intuíem al seu anterior QWERTY. No només perquè es digui literalment "Accidents", sinó perquè cada una de les seves cançons sembla parlar a parts iguals de la fallida i el seu remei, de la caiguda i el ressorgiment, i amb cada escomesa sembla més dur i més fort i més heroic, amb aquelles tornades incontestables, plenes de convicció, sang i suor.
En aquest nou dic, Joan Roig (ja un veterà de l'escena mallorquina, encara recordat pel seu treball al front dels seminals Shenobi) mostra la seva faceta més pop, més vulnerable i honesta, sense renunciar en cap moment a aquella cruesa punk dels inicis, accentuada a cada compàs pel baix i la bateria dels germans Natàlia i Daniel Gómez (exPujà Fasuà tots dos). En format trio, Saïm poden presumir de tenir un dels directes més contundents i eufòrics de l'illa, sempre dispostos al combat cos a cos.
Resulta impossible no sentir-se arrossegat per cançons com "Octubre" o no reconèixer-se identificat en lletres com les de "Tangències" o, de fet, de punta a punta d'un treball format per 8 himnes estibats de nirvi, vida i fel.
Amb "Accidents" Saïm donen una passa de gegant en el seu peculiar trajecte, un que fa de cada hòstia una bona raó per tornar a aixecar-se a esperar la següent. Més fort cada cop fins que els accidents no puguin tombar-nos.

credits

released May 25, 2017

Enregistrat per Michael Mesquida i Pep Toni Ferrer als Estudis Favela a finals de 2016. Mesclat per Michael Mesquida.
Masteritzat per Rafa Rigo als estudis Urban.

Grafisme i collage per Joan Roig.

Música de SAÏM.

Daniel: bateria.
Natàlia: baix i veu.
Joan: guitarra i veu.

license

all rights reserved

tags

about

Bubota Discos PM, Spain

Música local en llengua indígena.

contact / help

Contact Bubota Discos

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account