We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Edició en CD.

  Includes unlimited streaming of Cornelisz EP via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days

    €5 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €3 EUR  or more

   

 • Full Digital Discography

  Get all 24 Bubota Discos releases available on Bandcamp and save 70%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Fràgil, Quart creixent, Paradís, Salsa agredolça, Vellut i purpurina, Vida grisa, Disc estrella, Fill, and 16 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €25.20 EUR or more (70% OFF)

   

1.
Cornelisz 06:09
2.
3.
4.
5.

about

La banda mallorquina Forces Elèctriques d’Andorra publica “Cornelisz EP”, treball que serveix d’avançament davant la imminent edició de “Congo”, el seu nou llarg, el pròxim 26 d’abril. L’EP conté dos temes inèdits més remescles a càrrec de Shoeg, Mikrophone i Brutz.
L’elecció de “Cornelisz”, la cançó, com a motiu d’aquest EP no és gens casual. Inspirada en el famós naufragi del Batavia, la història va establir un eix al voltant del qual construir el nou disc de la banda i ha marcat així mateix el desenvolupament gràfic de la parella de treballs que el grup publica en menys d’un mes de diferència. Tant “Congo” com “Cornelisz”, així mateix, marquen un punt d’inflexió per a Forces Elèctriques d’Andorra, que arrodoneixen el seu projecte més ambiciós de forma rotunda, entregant alguns dels seus moments més grandiloqüents i alhora delicats. “Cornelisz” podria considerar-se un prefaci, un episodi preliminar al llibre que la banda publicarà el mes vinent i que explica una història d’exploració dels límits del món i de la condició humana, un cant a tots aquells que en la recerca del seu propi paradís només varen trobar -i sovint provocar- la seva pròpia versió de l’infern.
--
La banda mallorquina Forces Elèctriques d’Andorra publica “Cornelisz EP”, trabajo que sirve de adelanto ante la inminente edición de “Congo”, su nuevo largo, el próximo 26 de abril. El EP contiene dos temas inéditos más remezclas a cargo de Shoeg, Mikrophone y Brutz.
Si en su anterior disco, Forces Elèctriques d'Andorra reflexionavan en torno al concepto de la libertad individual y la esclavitud colectiva a partir de un personaje tan fascinante a la par que aterrador como Kim Jong-un, para su nuevo disco, del que “Cornelisz EP” podría considerarse algo así como un prefacio, el grupo ha tomado como referencia diferentes historias con un denominador común: la exploración de los confines del mundo y del alma humana, el viaje como un recorrido tanto geográfico como espiritual que no siempre nos conduce a buen puerto.
De hecho, “Cornelisz”, la canción que de alguna forma señaló la dirección a seguir, está inspirada en el infausto hundimiento del Batavia y en Jeronimus Cornelisz, otro personaje magnético y psicopático, quien instauró un reino del terror entre los supervivientes, induciendo al asesinato de 110 hombres, mujeres y niños sin tener que ensuciarse las manos. A partir de él, la banda siguió tirando del hilo en “Congo” inspirándose en otros grandes aventureros que crearon en su búsqueda del paraíso su propia versión del infierno.
--
Premsa/Press - promo@bubotadiscos.com
Contractació/booking -> Joan Cabot @ Bubota Discos -> joan@bubota.org

credits

released March 29, 2016

Pistes originals gravades a Estudis Favela per Pep Toni Ferrer i Michael Mesquida.
“Cornelisz” i “ROD” mesclades per Pep Toni Ferrer i F/E/A.
Masteritzat per Pep Toni Ferrer.
Portada i art per Llorenç Balaguer a partir d’una pintura de Willem Van de Velde El Jove.

Forces Elèctriques d’Andorra són Tià Mas, Tomeu Canyelles, Llorenç Balaguer, Arturo Fernández i Joan Cabot.

license

all rights reserved

tags

about

Bubota Discos PM, Spain

Música local en llengua indígena.

contact / help

Contact Bubota Discos

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account