Vellut i purpurina

by Jorra i Gomorra

supported by
/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  Edició en vinil de "Vellut i purpurina" de Jorra i Gomorra

  Includes digital pre-order of Vellut i purpurina. You get 2 tracks now (streaming via the free Bandcamp app and also available as a high-quality download in MP3, FLAC and more), plus the complete album the moment it’s released.
  shipping out on or around January 31, 2020

    €15 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Pre-order of Vellut i purpurina. You get 2 tracks now (streaming via the free Bandcamp app and also available as a high-quality download in MP3, FLAC and more), plus the complete album the moment it’s released.
  Purchasable with gift card
  releases January 31, 2020

    €5 EUR  or more

   

 • Full Digital Discography

  Get all 24 Bubota Discos releases available on Bandcamp and save 40%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Salsa agredolça, Vellut i purpurina, Vida grisa, Fill, Disc estrella, Enregistraments 2014-2017, IX, Periple estacionari, and 16 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €49.19 EUR or more (40% OFF)

   

1.
L'home de marbre
2.
Cançó nyonya
3.
04:02
4.
Websurfing
5.
El desig
6.
Una sesta entre les canyes
7.
Independents
8.
Gotes de sang
9.
Que brufin
10.
02:09

credits

releases January 31, 2020

«L'Home de marbre», «Websurfing», «El desig», «Una sesta entre les canyes», «Gotes de sang» i «Monument» foren interpretades i enregistrades per Josep Ramon Santiago Peset, entre casa i na Pirris. Després, Michael Mesquida i Pep Toni Ferrer varen mesclar-les. La resta de cançons foren enregistrades i mesclades per Michael Mesquida i Pep Toni Ferrer als Estudis Novo Favela. La masterització de tot plegat la feu Rafa Rigo als Estudis Urban.

A «Cançó nyonya» i a «Independents» varen participar: Daniel Gómez a la bateria; Carloscar Gómez a la guitarra i als cors; Biel Riera al baix; i Toni Llull a la percussió, el sintetitzador i els cors. A «Brilles» i «Que brufin» Daniel Gómez tocà la bateria; Carloscar Gómez tocà la guitarra i feu els cors; i Michael Mesquida tocà la percussió. Pep Toni Ferrer va fer el beat d'«El desig».

Les fotografies són a càrrec de Ricard Arce. El model és Kina Po. La direcció d'art i el disseny és a càrrec de Tomeu Mulet.

La lletra d'«Una sesta entre les canyes» és una reelaboració lliure del poema «En una nit tranquil·la», d'Apel·les Mestres, que a la vegada és una versió d'un poema tradicional que els infants de la Xina saben de cor. La lletra de «Gotes de sang» és un poema de Joan Serra, inclòs dins Les línies que em delimiten perspectiven cap a Déu (Edicions del Despropòsit, 2019).

Grup en directe: Daniel Héctor Gómez, Carloscar Gómez, Biel Riera, Toni Llull i Jorra Santiago.

Moltes gràcies a tothom qui ha fet possible aquest disc —i, en especial, a Joan Cabot. El dedicam afectuosament a les nostres famílies, amistats i parelles.

www.jorraigomorra.com
www.bubota.net

«El rock'n'roll és menjar merda i cagar llum».
Pep Toni Ferrer Torrens.

license

all rights reserved

tags

about

Bubota Discos Palma, Spain

contact / help

Contact Bubota Discos

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

Track Name: Brilles
«Brilles». Per com te mous, per com me rius, el desfici de triar el destí a la fi s'allunya. No hi ha cap sol tan vespertí ni cap planeta prou gegantí que se te sembli. Brilles, vas pel carrer i fascines, tota la gent que camina, volen ser un poc com tu. Brilles, vas pel carrer i l'il·lumines, amb tota la purpurina que has hagut de mester. En un moment curt i precís les mirades corren cap aquí, ets tu el centre. Ets verí nou, ets carbó viu, de vellut i també de carmí, de perfum i absenta.
Track Name: Monument
«Monument». Ets un monument de pedra freda i, entre la gent, t'esmunys tan fàcilment! Però surt el sol i se pon a la teva pell. I brilla, i brilla, i brilla! I brilles més.

If you like Vellut i purpurina, you may also like: