Vellut i purpurina

by Jorra i Gomorra

supported by
/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  Edició en vinil de "Vellut i purpurina" de Jorra i Gomorra

  Includes unlimited streaming of Vellut i purpurina via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days

    €15 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €5 EUR  or more

   

 • Full Digital Discography

  Get all 23 Bubota Discos releases available on Bandcamp and save 40%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Salsa agredolça, Vellut i purpurina, Vida grisa, Fill, Disc estrella, Enregistraments 2014-2017, Periple estacionari, A Manacor, and 15 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €45.59 EUR or more (40% OFF)

   

1.
2.
3.
04:02
4.
02:14
5.
02:23
6.
7.
03:26
8.
9.
03:36
10.
02:09

credits

released January 31, 2020

«L'Home de marbre», «Websurfing», «El desig», «Una sesta entre les canyes», «Gotes de sang» i «Monument» foren interpretades i enregistrades per Josep Ramon Santiago Peset, entre casa i na Pirris. Després, Michael Mesquida i Pep Toni Ferrer varen mesclar-les. La resta de cançons foren enregistrades i mesclades per Michael Mesquida i Pep Toni Ferrer als Estudis Novo Favela. La masterització de tot plegat la feu Rafa Rigo als Estudis Urban.

A «Cançó nyonya» i a «Independents» varen participar: Daniel Gómez a la bateria; Carloscar Gómez a la guitarra i als cors; Biel Riera al baix; i Toni Llull a la percussió, el sintetitzador i els cors. A «Brilles» i «Que brufin» Daniel Gómez tocà la bateria; Carloscar Gómez tocà la guitarra i feu els cors; i Michael Mesquida tocà la percussió. Pep Toni Ferrer va fer el beat d'«El desig».

Les fotografies són a càrrec de Ricard Arce. El model és Kina Po. La direcció d'art i el disseny és a càrrec de Tomeu Mulet.

La lletra d'«Una sesta entre les canyes» és una reelaboració lliure del poema «En una nit tranquil·la», d'Apel·les Mestres, que a la vegada és una versió d'un poema tradicional que els infants de la Xina saben de cor. La lletra de «Gotes de sang» és un poema de Joan Serra, inclòs dins Les línies que em delimiten perspectiven cap a Déu (Edicions del Despropòsit, 2019).

Grup en directe: Daniel Héctor Gómez, Carloscar Gómez, Biel Riera, Toni Llull i Jorra Santiago.

Moltes gràcies a tothom qui ha fet possible aquest disc —i, en especial, a Joan Cabot. El dedicam afectuosament a les nostres famílies, amistats i parelles.

www.jorraigomorra.com
www.bubota.net

«El rock'n'roll és menjar merda i cagar llum».
Pep Toni Ferrer Torrens.

license

all rights reserved

tags

about

Bubota Discos Palma, Spain

contact / help

Contact Bubota Discos

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

Track Name: L'home de marbre
«L'home de marbre». L'home de marbre un bon dia em va contar que res mai passa fins que tot torna a passar. Jo el me mirava amb els ulls interrogants, i ara donc al seu costat i romanc on tot va començar.
Track Name: Cançó nyonya
«Cançó nyonya». M'he despertat i he pensat que et podria regalar una flor especial, no una rosa, que és d'allò més vulgar. I he mirat el rellotge, he descobert que són les dotze i que, a sobre, és festiu: quin puta cap! Uh, que dins la sang me bull si sent el teu perfum, tenc el coret que quasi se m'ha desbordat. Tu destil·les actitud, humor i intel·ligència pels quatre costats. Tu, tu! Tu destil·les actitud, humor i intel·ligència pels quatre costats. Tu me mires als ulls i el món és perfecte així com està. Tu, tu!
Track Name: Brilles
«Brilles». Per com te mous, per com me rius, el desfici de triar el destí a la fi s'allunya. No hi ha cap sol tan vespertí ni cap planeta prou gegantí que se te sembli. Brilles, vas pel carrer i fascines, tota la gent que camina, volen ser un poc com tu. Brilles, vas pel carrer i l'il·lumines, amb tota la purpurina que has hagut de mester. En un moment curt i precís les mirades corren cap aquí, ets tu el centre. Ets verí nou, ets carbó viu, de vellut i també de carmí, de perfum i absenta.
Track Name: Websurfing
«Websurfing». Bades les pestanyes, agudes com un accent. Hi poses tres paraules: ja tens entreteniment. Veus com el temps s'esfulla tan absurdament i, a la fi, t'emprenyes: no vols que et passi més, no passarà mai més. Surts a fer una volta, que et pegui l'oratget. Entres a fer una canya —només serà una més, una i me n'aniré. Ja has arribat a casa —fotre! S'ha fet tan tard! Ja no valdrà la pena... Sempre l'estic cagant, sempre l'estic cagant!
Track Name: El desig
«El desig». Pren-me així com jo t'agaf els dits, els remull dedins un glop de vi; els vaig acostant als meus llavis tan badats, amb tota intenció de provocar-te el sospirar... Dona'm avui vespre un mosset de tu, tanca la finestra a mitjan despull. Pren-me així, pren-me així.
Track Name: Una sesta entre les canyes
«Una sesta entre les canyes». El sol de migdia sembra les canyes de calor i em comença a abatre una inhabilitant sopor. Dubt de si el que veig lluir és la mar, damunt la panxa; despertau-me quan hauré de servir la meva pàtria. La lluna ha caiguda, damunt la terra s'ha escampat; ja torna a ser hora de colgar els ossos fins demà. Dubt de si el que veig lluir és la mar, damunt la panxa; despertau-me quan hauré de servir la meva pàtria.
Track Name: Independents
«Independents». Les mans se m'escapen, se van separant tendó a tendó. Me veig tots els ossos i els canells van aspergint vermellor. Van reptant per enterra, explorant tot el que els ve de nou, i amb els dits erectes, m'escarneixen si estic trist o si plor. S'han declarat cos independent tan sobtadament... S'han declarat autosuficients, no m'han de mester... Qualque pic encara formigueja en mi el record d'unes mans; ja no en sent nostàlgia, tenc uns ganxos que van mel per punxar. S'han declarat cos independent tan sobtadament... S'han declarat autosuficients, no m'han de mester...
Track Name: Gotes de sang
«Gotes de sang». La impressió que deixes a la gent que trobes pel carrer: gotes de sang sobre marbre blanc.
Track Name: Que brufin
«Que brufin». Havia quedat amb els amics i m'he excusat de no anar-hi: fa tant de fred i tenc tanta de son... No puc fer feina ni estudiar, me ve just veure Breaking Bad, tot m'és tan i tan indiferent... Que brufin els demés, que són tan diligents, ells qui no solen perdre... Que brufin tots quants són, els ciutadans del món, ells qui no saben perdre... Ens han abocat un gruix espès d'aquell beuratge i el m'he pres, i ara reim i feim dringar els tassons. Tot el mes he estat fotut, preocupat i un poc perdut, però anit me trob tan diferent! Brufem ara que hi som, ara que ho podem tot, ara que no hi ha res a fer! Ara que som valent, que vull xerrar amb la gent, ara que no puc perdre!
Track Name: Monument
«Monument». Ets un monument de pedra freda i, entre la gent, t'esmunys tan fàcilment! Però surt el sol i se pon a la teva pell. I brilla, i brilla, i brilla! I brilles més.

If you like Vellut i purpurina, you may also like: