Aucell Cantaire

by Aucell Cantaire

/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Aucell Cantaire via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days

    €11 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    €6 EUR  or more

   

 • Full Digital Discography

  Get all 14 Bubota Discos releases available on Bandcamp and save 30%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Accidents, Windom Earle, Sa mata escrita, Folk Souvenir, Congo, Aucell Cantaire, Cornelisz EP, BU007 - Johan/Papel de regalo, and 6 more. , and , .

    €26.60 EUR or more (30% OFF)

   

1.
03:06
2.
02:42
3.
02:52
4.
02:20
5.
03:16
6.
04:50
7.
03:27
8.
02:45
9.
04:14

about

Toni Verd debuta amb el seu primer disc oficial com Aucell Cantaire, el nou jo confegit a partir del seu propi viatge espiritual i personal, el que duu dels seus inicis com a músic al front dels incendiaris Los Crudos a l’anhel folk del seu nou projecte, entre Ovidi Montllor, Toti Soler i Pep Laguarda, inspirat tant en el paisatge mediterrani com en les qüestions a les quals qualsevol ésser humà tard o d’hora s’enfronta: la recerca d’una vida més senzilla i plena de significat, la necessitat de transcendir els dubtes del dia a dia i la capacitat per meravellar-se en cada petit detall. Aquest primer disc d’Aucell Cantaire és un treball únic, per la seva atmosfera ultraterrenal, travessada de petites dosis de psicodèlia i, en la seva simplicitat, plena de brillants solucions instrumentals, i pel caràcter d’unes cançons que testimonien precisament la mena de viatge interior que provoquen.
--
El mallorquin Toni Verd debuta con su primer disco oficial como Aucell Cantaire, el nuevo yo surgido a partir de su propio viaje personal y espiritual; el que lleva de sus inicios como músico al frente de los incendiarios Los Crudos al anhelo folk de su nuevo proyecto, entre Ovidi Montllor, Toti Soler y Pep Laguarda, inspirado tanto en el paisaje mediterráneo como por las cuestiones a las que cualquier ser humano se enfrenta en algún momento de su vida: la búsqueda de una vida más sencilla y llena de significado, la necesidad de trascender las dudas del día a día y la capacidad de maravillarse en cada pequeño detalle. El primer disco de Aucell Cantaire es un trabajo único, por su atmósfera ultraterrenal, atravesada por pequeñas dosis de psicodelia y, en su simplicidad, brillantes soluciones instrumentales, y por el carácter de unas canciones que testimonian la clase de viaje interior que provocan.
--
Premsa/Press - promo@bubotadiscos.com
Contractació/booking -> Joan Cabot @ Bubota Discos -> joan@bubota.org

credits

released April 12, 2016

Música: Toni Verd.
Músics: Elisabetta Monacelli, Pedro Sastre, Michael Mesquida, Víctor Mardaras, Toni Cobretti, Pep Toni Ferrer, Kiko Barrenengoa i Toni Verd.

Gravat per Michael Mesquida i Pep Toni Ferrer a Estudis Favela.
Produït per Pep Toni Ferrer i Aucell Cantaire.
Mesclat per Rafa Rigo a Urban Studios.

Dibuixos: Kiko Barrenengoa.
Disseny: Pedro Oliver.

tags

license

all rights reserved

about

Bubota Discos Palma, Spain

Si tens una tenda i vols vendre els nostres discos escriu a / If you want to sell our stuff in your record shop send an email to info@bubotadiscos.com

contact / help

Contact Bubota Discos

Streaming and
Download help

Redeem code