We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Aucell Cantaire

by Aucell Cantaire

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €5 EUR  or more

   

 • Full Digital Discography

  Get all 24 Bubota Discos releases available on Bandcamp and save 70%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Fràgil, Quart creixent, Paradís, Salsa agredolça, Vellut i purpurina, Vida grisa, Disc estrella, Fill, and 16 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €25.20 EUR or more (70% OFF)

   

 • CD
  Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Aucell Cantaire via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

1.
Pastor 03:06
2.
Cançons 02:42
3.
Carretera 02:52
4.
Memòria 02:20
5.
Al·leluia 03:16
6.
Pensament 04:50
7.
Miracles 03:27
8.
Celebrem 02:45
9.
Avui 04:14

about

Toni Verd debuta amb el seu primer disc oficial com Aucell Cantaire, el nou jo confegit a partir del seu propi viatge espiritual i personal, el que duu dels seus inicis com a músic al front dels incendiaris Los Crudos a l’anhel folk del seu nou projecte, entre Ovidi Montllor, Toti Soler i Pep Laguarda, inspirat tant en el paisatge mediterrani com en les qüestions a les quals qualsevol ésser humà tard o d’hora s’enfronta: la recerca d’una vida més senzilla i plena de significat, la necessitat de transcendir els dubtes del dia a dia i la capacitat per meravellar-se en cada petit detall. Aquest primer disc d’Aucell Cantaire és un treball únic, per la seva atmosfera ultraterrenal, travessada de petites dosis de psicodèlia i, en la seva simplicitat, plena de brillants solucions instrumentals, i pel caràcter d’unes cançons que testimonien precisament la mena de viatge interior que provoquen.
--
El mallorquin Toni Verd debuta con su primer disco oficial como Aucell Cantaire, el nuevo yo surgido a partir de su propio viaje personal y espiritual; el que lleva de sus inicios como músico al frente de los incendiarios Los Crudos al anhelo folk de su nuevo proyecto, entre Ovidi Montllor, Toti Soler y Pep Laguarda, inspirado tanto en el paisaje mediterráneo como por las cuestiones a las que cualquier ser humano se enfrenta en algún momento de su vida: la búsqueda de una vida más sencilla y llena de significado, la necesidad de trascender las dudas del día a día y la capacidad de maravillarse en cada pequeño detalle. El primer disco de Aucell Cantaire es un trabajo único, por su atmósfera ultraterrenal, atravesada por pequeñas dosis de psicodelia y, en su simplicidad, brillantes soluciones instrumentales, y por el carácter de unas canciones que testimonian la clase de viaje interior que provocan.
--
Premsa/Press - promo@bubotadiscos.com
Contractació/booking -> Joan Cabot @ Bubota Discos -> joan@bubota.org

credits

released April 12, 2016

Música: Toni Verd.
Músics: Elisabetta Monacelli, Pedro Sastre, Michael Mesquida, Víctor Mardaras, Toni Cobretti, Pep Toni Ferrer, Kiko Barrenengoa i Toni Verd.

Gravat per Michael Mesquida i Pep Toni Ferrer a Estudis Favela.
Produït per Pep Toni Ferrer i Aucell Cantaire.
Mesclat per Rafa Rigo a Urban Studios.

Dibuixos: Kiko Barrenengoa.
Disseny: Pedro Oliver.

license

all rights reserved

tags

about

Bubota Discos PM, Spain

Música local en llengua indígena.

contact / help

Contact Bubota Discos

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account